2019-09-23 05:14:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Semmilyen pénzügy tranzakcióba ne kezdjen bele

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap belépett a Mérleg jegyébe, az ön hetedik sorsterületére. Jelentős találkozókra számíthat, akik így vagy úgy, de fontos szereplői lesznek életének. A hangsúly a kapcsolatokra helyeződik, bizonyos súrlódások lehetségesek, a választás az öné, kompromisszumot akar, vagy igazságot.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars az ön ötödik sorsterületén van, határozott ösztönzést érez az önkifejezésre. Fellépése most nem tűnik olyan fenyegetőnek mások szemében. Inkább magabiztos, semmint önző hozzáállásának köszönhetően megszerezhet mindenféle támogatást másoktól, még pénzügyi segítségért is ilyenkor érdemes folyamodni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, az ötödik sorsterületről szextillel kapcsolódik a Jupiterrel, ez a bolygóállás szerelmet hozhat! Ma valóban van esélye annak, hogy megismerkedjék egy ön számára fontos személlyel, később pedig lesz idejük eldönteni, mi legyen a kapcsolatuk sorsa.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

 Ön nagyon ragaszkodó, és szerelmesének képes csodálatos élményeket nyújtani – a mai nap különösen igaz ez önre. A párját le is veszi a lábáról kedvességével.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap ma belépett a Mérleg jegyébe, ami az ön harmadik sorsterülete, lehet, hogy, ma több, rövidebb utazáson vagy megbeszélésen kell részt vennie. Lehet, hogy elkíséri önt egy-két kollégája és valakivel nagyon szimpatizálnak, ki tudja hová vezethet még ez az ismeretség.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Szaturnusz kvadrátot vetnek a Merkúrra. Semmilyen pénzügy tranzakcióba ne kezdjen bele, kivéve, ha ingatlanhátralékot kell kifizetnie, különben a veszteség előre borítékolt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap az ön első sorsterületén vonul át. Nagyon vágyik ma a szerelemre, a párkapcsolatra, ha az égiek megsegítik, talál is magának ma erre egy alkalmas partnert.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap az ön első sorsterületén vonul át. Nagyon vágyik ma a szerelemre, a párkapcsolatra, ha az égiek megsegítik, talál is magának ma erre egy alkalmas partnert.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyekkel jobb, ha ma nem foglakozik, túlzottan optimista beállítottsága felhőbe burkolja ön elől a valóságot, így könnyen elsiklik a figyelme valami fontos dolog felett. Segíteni próbál másokon, de ma ne vállaljon túl sokat magára.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz szembenállást képez a Holddal a hetedik sorsterületén, ezt az oppozíciót oldja a Neptunusz. Könnyen elképzelhető, hogy ma ismerkedik meg élete szerelmével, és azonnal magával ragadja a szenvedély.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap a kilencedik sorsterületére lépett, ez lehetőséget ad önnek egy váratlan utazásra, ami lehet, hogy csak munkaút, de ön nagyon fogja élvezni az idegen tájakat, kultúrát.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az utazás, különösen az előre megtervezett túrák, most igen értékes tapasztalatokkal gazdagíthatják önt. Szeretné megérteni a világot, és benne saját magát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: